Stainless Steel Coffee Roasting Machine Electric Small Home Coffee Roaster
SPECIFICATIONS
Color: silver
Feature: Electronic/gas
Keyword: Adjustable Temperature Control Coffee Bean Roaster
MOQ: 1 set
Material: stainless steel
Model: AS2-S400
Product name: Roasting Maker Coffee bean Machine
application fields: Bakery
brand name: KX
dimension(l*w*h): 46*23*26
place of origin: Hunan, China
power: 200w
voltage: 220
warranty: 1 Year,1 year
weight: 9
why choose us: 24 hours online service and high quality
| Stainless Steel Coffee Roasting Machine Electric Small Home Coffee Roaster |
This coffee bean roaster has two options, gas and electric heating, with a small footprint and easy operation. Suitable for home use, sample baking, small coffee shops, etc., allowing you to enjoy fresh coffee anytime.
Advantages:
1. Food grade stainless steel material
2. Quartz glass tube, heat-resistant
3. Fully transparent quartz glass, can be viewed at any time
4. Speed can be set as needed
5. Temperature and speed can be preset
| Model | KX-400 |
| Power | 1200W |
| Voltage | 220v/110v |
| Parameters | Can set up temperature 100-300℃ and speed 0-66 RPM |
| Baking time | 12-20 minutes ( for different roasting levels) |
| Capacity | 100-400g, suggested 300g at a time |












Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Détails
Ce produit est fabriqué avec des matériaux de qualité pour garantir sa durabilité et ses performances. Conçu pour votre confort, il s'intègre parfaitement à votre quotidien.
Livraison et retours
Nous nous efforçons de traiter et d'expédier toutes les commandes dans les meilleurs délais, en travaillant avec diligence pour que vos articles vous parviennent le plus rapidement possible.
Nous nous engageons à offrir une expérience d'achat positive à tous nos clients. Si, pour une raison quelconque, vous souhaitez retourner un article, nous vous invitons à contacter notre équipe pour obtenir de l'aide. Nous évaluerons chaque demande de retour avec soin et considération.
Découvrir toute la collection